Pentru mai multe informatii iti stam la dispozitie: (+40)245.620.753
E-mail: la_munca@yahoo.com

Costurile evaluarii

Care sunt costurile serviciilor de evaluare si certificare a competentelor profesionale?

Costurile serviciilor de evaluare si certificare a competentelor profesionale pot varia, cu preturi foarte avantajoase, in functie de serviciile oferite si calitatea acestora, politica de pret a Centrului de evaluare si celelalte costuri conexe asociate serviciilor prestate.

Sfat: Costurile reduse nu inseamna neaparat servicii de calitate indoielnica, asa cum nici un cost ridicat nu garanteaza servicii de calitate sporita. Un indicator cheie insa poate fi renumele pe piata al furnizorului ales, recomandarile acestuia si experienta acestuia in domeniu. Calitatea competentelor dumneavoastra este adesea garantata si de renumele Centrului de evaluare la care apelati sa va certifice competentele.

Spre exemplu, Centrul de evaluare si certificare a competentelor profesionale ASIM (Asociatia „Inapoi la Munca”) practica urmatoarea lista de tarife:

  • 6 – 25 persoane – 8%;
  • 26 – 100 persoane – 12%;
  • Peste 100 de persoane – 20%.

De asemenea, tot Centrul de evaluare si certificare a competentelor profesionale ASIM (Asociatia „Inapoi la Munca”) ofera servicii de evaluare si certificare a competentelor profesionale GRATUITE, pentru urmatoarele categorii de beneficiari:

  • Persoane fara loc de munca din mediul rural;
  • Persoane fara loc de munca din mediul urban;
  • Personal angajat.

Aceste servicii gratuite sunt oferite in cadrul unor proiecte finantate din Fondul Social European, in limita locurilor disponibile, pentru anumite calificari sau ocupatii. Pentru detalii va rugam sa contactati Centrul de evaluare si certificare a competentelor profesionale ASIM (Asociatia „Inapoi la Munca”).

Pentru descarcarea cererii de inscriere la evaluarea
de competente profesionale, click pe butonul urmator:
Cerece Inscriere